Veilig achteraf betalen tot 14 dagen na aankoop
Gratis thuisbezorgd vanaf € 40,-
Eenvoudig retour binnen 30 dagen

Sindom

Sindom

In het tijdperk van email ga je er niet van uit dat mensen nog steeds echte post versturen. Maar je staat er toch gek van te kijken hoeveel mensen nog steeds echte brieven en ansichtkaarten op de bus doen. Wat nu als je net je brievenbus het dichtgetimmerd of bij het grofvuil hebt neergezet? Dan koop je gewoon een brievenbus van Sindom.

Klassiek Engelse brievenbussen

Sindom maak klassiek Engels aandoende brievenbussen. De brievenbussen zijn gemaakt van gegoten aluminium en afgewerkt met een dubbele laag poedercoating. Je kunt kiezen uit zwart, groen of koperkleurig. De brievenbussen hebben allemaal een postvak afgesloten met een deurtje en voorzien van een cilinderslot. 

Post ontvangen in stijl

De brievenbussen zijn er in een aantal verschillende uitvoeringen. Je hebt de traditionele brievenbussen die je naast de deur aan de gevel kunt ophangen. Deze brievenbussen worden geleverd met bevestigingsmateriaal. Dan zijn er de brievenbussen op een voet, die ook geleverd worden met montagemateriaal. En als derde heeft Sindom ook kolombrievenbussen. Dit zijn vrij forse staande brievenbussen, en hoeven dus niet bevestigd te worden. Als je dus toch nog post wil ontvangen, kies dan een brievenbus van Sindom. Dan kan de postbode de brief in stijl afleveren.