Veilig achteraf betalen tot 14 dagen na aankoop
Gratis thuisbezorgd vanaf € 40,-
Eenvoudig retour binnen 30 dagen

Outwell

Outwell

Ben je wild van kamperen, dan is Outwell je merk. Ze ontvangen namelijk jaar na jaar prijzen voor hun uitstekende producten zoals tenten en voortenten voor caravans en campers. Hun drijfveer is simpel, ze willen gezinnen te inspireren om van het buitenleven te genieten. En dus doen ze hun best om de beste, meest toonaangevende kampeerproducten te maken.

Kampeerartikelen met Scandinavisch design

De tenten van Outwell zijn geïnspireerd door het Scandinavische erfgoed van het bedrijf dat in Denemarken is gevestigd. De Outwell-collectie is dan ook in het typerende Scandinavische design vormgegeven. Maar comfort is het allerbelangrijkste design criterium. Alle Outwell tenten en kampeeruitrusting is ontworpen om de lat van thuiscomfort voor kamperende gezinnen naar een hoger niveau te tillen.

Genieten in de buitenlucht

Naast tenten en voortenten heeft Outwell ook slaapzakken, matrassen, koelboxen, kampeermeubelen en andere kampeerartikelen in zijn collectie.
Outwell bieden gezinnen het comfort van thuis op kampeervakanties. Elk aspect van het campingleven is met verbeeldingskracht en stijl aangepakt om ervoor te zorgen dat het hele gezin kan genieten en ontspannen in de buitenlucht, in de wetenschap ze op Outwell kunnen vertrouwen.