Veilig achteraf betalen tot 14 dagen na aankoop
Gratis thuisbezorgd vanaf € 40,-
Eenvoudig retour binnen 30 dagen

Jilong

Jilong

Jilong Leisure is gespecialiseerd in vrijetijd. Jouw vrije tijd om precies te zijn, want Jilong maakt hoogwaardige producten voor vrijetijdsbesteding.
Het bedrijf wat in China gevestigd is, heeft al meer dan 30 jaar ervaring de hoogwaardige productie van kunststof vrijetijdsproducten.

Groot in opblaasartikelen

Jilong is vooral groot in opblaasartikelen zoals drijfeilanden, opblaasboten en luchtbedden. In het assortiment vind je bijvoorbeeld luchtmatrassen voor in het water maar ook comfortabele luchtmatrassen voor op de camping of die je als logeerbed kunt gebruiken. Ook heel leuk zijn de opblaas beesten voor kinderen zoals de flamingo met zwemband en de rezenschildpad waar ze zich op het water mee kunnen vermaken. Jilong heeft ook een erg grappig zwembad in de vorm van een schildpad voor de kleintjes. 

Bruikbaarheid en innovatie staan voorop

Bruikbaarheid en innovatie zijn de hoekpunten van de bedrijfsfilosofie van Jilong. Ze hebben een eigen R & D-team dat elk jaar honderden nieuwe producten bedenkt. Daarom heeft Jilong ook de hele keten in eigen beheer: van Pvc-folie productie, zeefdruk, hoogfrequent lassen, naaien en verpakken.