Veilig achteraf betalen tot 14 dagen na aankoop
Gratis thuisbezorgd vanaf € 40,-
Eenvoudig retour binnen 30 dagen

Highlander

Highlander

Highlander is een bedrijf opgericht door outdoor liefhebbers, voor outdoor liefhebbers.
Het bedrijf is opgericht in de jaren 80 toen het buitenleven nog als een dure bezigheid werd gezien. De oprichters van Highlander dachten daar anders over. Genieten van de uitdagingen en schoonheid van het buitenleven zou voor iedereen mogelijk moeten zijn. 
 
Liefde voor het buitenleven
De oprichter Bahram Golzari heeft altijd een grote voorliefde gehad voor het verkennen van de bergen van Schotland. Die liefde voor het buitenleven deelt hij met het personeel die elk op zijn eigen manier uiting geeft aan die liefde: bergafwaarts door bossen racen op een mountainbike, wandelen in een afgelegen vallei of een wildkamp opzetten. Deze passie komt terug in de producten die ze ontwerpen.
 
Een uitrusting om de wereld te ontdekken
Highlander ontwerpt producten die ze zelf ook willen gebruiken als ze op avontuur gaan. Zodra er een nieuw monster binnenkomt, wordt het meteen opgeëist door een enthousiaste medewerker voor een veldtest. Ze maken bijvoorbeeld rugzakken, tenten, shelters, slaapzakken en survivalproducten. Highlander is toegewijd om avonturiers te ondersteunen. Ze streven er voortdurend naar om een uitrusting te creëren die iedereen de kans geeft om zijn wereld en zijn weg te ontdekken.