Veilig achteraf betalen tot 14 dagen na aankoop
Gratis thuisbezorgd vanaf € 40,-
Eenvoudig retour binnen 30 dagen

Easy Camp

Easy Camp

Ben je van plan om te gaan kamperen en ben je op zoek naar een complete kampeeruitrusting? De kans is dan groot dat je slaagt bij EasyCamp. Dit merk heeft wekelijk alles op het gebied van kamperen in zijn assortiment. Van tenten en slaapzakken tot koelboxen en kampeermeubilair.

Kamperen maakt het leven leuk

Bij EasyCamp vinden ze dat het leven pas echt leuk wordt als je naar buiten gaat. En wat is er leuker dan lekker kamperen in de frisse buitenlucht? Ze noemen het niet voor niets ‘The great outdoors’. Met de producten van EasyCamp weet je zeker dat je de juiste uitrusting bij je hebt om lekker te slapen en te genieten.

Alles voor iedere kampeerder

In de collectie van EasyCamp vind je producten voor de echte hardcore trekker, de festivalganger of om gezellig te kamperen met de familie. Bijvoorbeeld een eenvoudige koepeltent die je snel kunt opzetten of een leuke tent in de vorm van een tipi voor een festival. Voor de mensen die kamperen om te genieten hebben ze een opblaas sofa, relaxte hangmatten en een handige koelbox. En de trekkers zullen hier een goed assortiment handige rugzakken aantreffen. EasyCamp heeft alles voor ieder kampeerder.